U očekivanoj ponudi frizerskog ateliera Monet ističemo šišanja i cocktail frizure, po kojima je naš rad poznat i nagrađivan. Među novitetima ističemo brazilsko peglanje kose keratinom, botoks za kosu i organske proizvode Kevin Murphy.


BRAZILSKO PEGLANJE KERATINOM
Brazilsko peglanje kose keratinom u Hrvatsku je revolucionarno donijela upravo Maja Misirić. Iako esencijalno postoji zbog trajnog ravnanja kose, ovaj postupak štiti svaku vlas, kovrčavu, ravnu odnosno svilenkastu. Tretman djeluje od četiri do šest mjeseci ovisno o strukturi kose i brzini njezina rasta. S obzirom da se brazilsko peglanje kose keratinom u Frizerskom atelieru Monet provodi od listopada 2010. godine, iznimno zadovoljstvo klijenata praktično možemo potvrditi njihovim gotovo stopostotnim povratkom na ponovni tretman.


BOTOKS ZA KOSU
Cilj botoksa za kosu istovjetan je onome botksa za lice - zaglađuje i popunjava, u ovom slučaju - vlasi. Namjenjen je kosi koja je nakon godina feniranja, fizičkog i kemijskog tretiranja te izlaganja suncu, neminovno oštećena. Znanstveno je dokazano da formula botoksa za kosu odnosno njezine molekule popunjavaju oštećene dijelove keratina, glavnog sastojka ljudske vlasi, pa kosa ponovno postaje glatka, sjajna i zdrava. Kada ga se jednom nanese, ostaje na kosi i nakon 10 sljedećih pranja.


ORGANSKI PROIZVODI KEVIN MURPHY
Nezadovoljan kemijskim proizvodima za kosu, frizer Kevin Murphy odlučio je stvoriti svoju liniju proizvoda koji ne sadrže sulfate i prabene. Njegovi se proizvodi sastoje od esencijalnih ulja, biljnih ekstrakata i prirodnih antioksidansa. Filozofija ovih proizvoda je istovjetna onoj organskih proizvoda za kožu – najbolje od prirode, najbolje je i za kosu. Šamponi, regeneratori i ostali stilistički proizvodi 'Kevin Murphy' ugađaju svim potrebama vaše vlasi, hrane ju bez obzira na tip i dužinu. Čak je i njihova ambalaža od prirodnih materijala I razgradiva je. Zdravo, prirodno i kvalitetno pronaći ćete samo u frizerskom atelieru Monet.

Copyright 2011. Frizerski Atelier Monet | Web by Riki .